diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Thursday, February 21, 2008

kengkawan

contengan fatin sulaiman at 4:27 PM


memg kat mana2 dunia pown, kawan2 la yg akan sentiasa dengan kita. tambah student2 mcm aku salah satu contoh nya. time2 susah memg kawan gak yg akn tolong.family jauh nun d sana...mggu nieh, group aku jarg hang out sama2...


danny ngan abg, busy nga karnival kolej, aku ngan dinner pusat, yg tggl cuma dd ngan wani ja yg bleh lepak skali..aku dpt tau yg abg ngan danny tdo kat pggung seni smlm..huhu... abg tu dah la xbrapa sihat, tdo kat situ, dah la sjuk...danny lak, ntah laaa...memg merisaukan diorg 2 org tu... td time luch hour, aku dd n wani duscussed pasal kitorg nyer konvoi x rasmi ke Gabai...dah danny ngan abg xde, kitorg ler yg take over buat keje....biler d congak balik, ramai gak yg pegi. mau ader dalam 7 buah moto sekali yg nak join...agak hebat tp yg parah nya kami la, kaum hawa....kitorg d tugaskan utk masak...huhu...ntah ape la yg nak masak...mcm ner nak bawak nnti..banyak tu...dah ade 7 moto, mksudnye ader 14 owank..huh..??? brapa banyak nak bajet pown tatau... pa pe pown, aku stil x lupe ngan janji aku nak upload lagu utk korg sumer the readers a.k.a the visitors... ni lah aper yg aku sempat cari utk korg... lllaaayyyyyaaaannn..... gambateme

0 nasik tambah on "kengkawan"

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez