diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Thursday, March 18, 2010

entry pasal fatin mencari pasal dengan si pembuat pasal!

contengan fatin sulaiman at 4:01 PM

salam semua....

tgk tajuk entry fatin dah jadi apa..entah kenapa. actually, skarang ni fatin ada kat library..tgh bwat thesis sebab target nak hantar esok then isnin boleh dah pegi buat consultation.. ayat cliche dlm stiap blog yg jarang d update is "dah lama tak berblogging, berhabuk dah blog ni"... hehehe... actually td ingat nak tulis, tp cam..malas arr...

currently i am in the state of kebulo n the only thing i wanna get now is AYAM KFC yang panas2.. hahaha... kejap lg balik nk try tnya emy nye moto. kalo dia x pakai, nk pinjam g makan kfc jap.... hehehe

btw, fatin nak cerita sal kawen kali ni.. xde benda...dah mcm musim skarang ni.. ye la, suma dah nak abeh blaja kan.. baru ni, my friend, Mr. Danny dah proposed Ms. Farhana utk be his wife n alhamdulliallah, farhana pun stuju.. n dengar2, Ms. Adila lak nak betunang dlm masa terdekat ni n some friends yg kt kedah dah text bg hint sal undangan majlis diorg nnt.... wwwwwaaaaaa!!! i was like, i did i miss here? cam dah tua lak fatin ni n bujang terlajak kah?? ok2, check IC n its states yg fatin lahir tahun 1988, so, baru 22 tahun.... can i use that as satu cara nk rasa reliefe sket?? ngehneg... dun worry, i still not into their kapal yet.. xrase btol2 nk kawen lg... so much things to do... hehehe...

ok, back to the kawen stuff, ape rase ek? bila dah ada tanggungjawab? dah ada org laen? bangun tdo ader org sbelah? kena masak (for women)? dlm umah xde privacy? huurrrmmm....there must b a reason y people think its the time..... n for me, i dun think now is the time.. huhu


now i wanna touch bout love n to be loved.. for some people, they were blessed with lot of loves that bring them to marriage. but how bout those yg bak kate org Melayu, bertepuk sebelah tangan? trust me, its hurt sbb fatin dah pernah kena.. ngehngeh... bnyk persoalan gak utk this part. Kadang kita suka orang itu. Orang itu tak lah suka kat kita sangat, sebab dia suka kat orang lain. Dan orang lain tu takdelah suka sangat orang itu sebab orang lain itu syok pada seorang lain. Dan seorang lain tu pulak tak suka pada orang lain itu sebab seorang lain itu gay. Hah. Tidakkah complicated hidup ini? hehehe...so...entah la... huhu... sbagai manusia yang masih stahun jagung, tak tau bnyk benda sgt, fatin x berani komen banyak2 sal kawen ni. nnt je la tanya kawan2 yg dah agak nk kawen tu. apekah rahsia d sebalik perkahwinan? hehehe...

so, to those yg dah kawen, TAHNIAH!!! ssungguhnya, anda sgt la hebat. to those yg tgh siap2 nk kawen, KEEP THE SPIRIT UP!!! ssungguhnya, anda kental. to those yg dah bertunang, GUD!! KUMPUL DUET BANYAK2.. to those yg mcm tgh bcinta ni, hurmmmm..... entah... no komen... huhu....

thanx for reading me.... till then... au revoir~

7 nasik tambah on "entry pasal fatin mencari pasal dengan si pembuat pasal!"

mamamiera on March 18, 2010 at 5:22 PM said...

kawin best!!
tp nak kawin mesti berduit..
hehee;)

fatin sulaiman on March 18, 2010 at 6:33 PM said...

aite mamamiera...

hehehe...maybe dlm 2 3 thn lg baru fatin tau kot ap yg best.... skarg nk best kan diri idop bujang dulu..huhu... enjoy!!! hahaha...

btw, thanx 4 dropping by~

didieadila on March 18, 2010 at 8:20 PM said...

mengapakah lain mcm entri ini?hahaha....tah la..nnt aku dh kawen aku habaq kt hg k?haahahha..

ainiey on March 18, 2010 at 9:41 PM said...

wahh!!..akak nk gelak bila baca perenggan (mcm cikgu lak sebut perenggan :p) kedua last tu..muahahha..

teringat lak kisah2 yg terjadi disekeliling kita nih..(^^)..

ainiey on March 18, 2010 at 9:43 PM said...

akak nk tergelak bace peranggan (mcm cikgu sklah lah sebut perenggan..:p) kedua last tu..muahahhaha..

teringat kejadian di sekeliling kita nih..(^^)..

Alynn Notnot on March 19, 2010 at 12:28 AM said...

sebelum kawin kena blajar habis2 dulu, keja besar2, baru la idop terjamin :D

fatin sulaiman on March 19, 2010 at 3:34 AM said...

@didie::teda kaitan ngn yg idop atau mati..ngehngeh~

@kak aini::hehehe... apekah yg best ttg prenggan itu..??

@alyn::pndai ek... xpe.. akak dah nk abeh blaja bln 5 ni.. hehehe

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez