diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Thursday, November 11, 2010

One After Another

contengan fatin sulaiman at 11:40 AM
salam...
one after another.. macam mana ni? rezeki tuhan jangan di tolak tapi rezeki ni kadang-kadang menakutkan. rancangan awal dah di buat, tiba-tiba ada satu lagi rancangan sampingan datang.. apa nak buat?
13 Nov. 2010 ada exam di Dewan Sri Pinang, Pulau Pinang. 19 Nov. 2010 ada interview di ITP, Perak.. YA ALLAH... permudahkanlah jalan hidupku.. ada 3 options.. berada di persimpangan jalan.. antara dua tarikh tu, 15 Nov. 2010 pulak akan keluarnya result samada fatin dapat further master di UM atau tak.. *garu kepala *buntu

2 nasik tambah on "One After Another"

Aphrodite on November 11, 2010 at 11:52 AM said...

pergi je.
kalo dh dpt keja tu bru bly plih nk ke mne..
heheh

masters ukm taw x ble msuk?
kte xapply um.
xbrani nk wt reserach je utk master.
heheh

fatin sulaiman on November 11, 2010 at 12:11 PM said...

@aphrodite:: tu la.. memang ingt nk redah je smua.. memilih sgt kang skali smua x dpt, padan muka.. wawawa... cuma sdikit tkujat ja la sbb smua dtg serentak.. huhu..

masters ukm dah tutup masa nk apply dat day, sbb bwat last minit punya application. so, tpaksa la mintak um.. skali skala berubah angin.. kite try apply 2 2, coursework ngn research.. xtau la rezeki d mana..

thanx for dropping by btw..

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez