diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Wednesday, November 24, 2010

Typical Malay

contengan fatin sulaiman at 11:52 AM
salam.. hai dear readers n friends..

saja hari ni fatin nak buat post pasal typical malay. pedas ke? mungkin tajuk je bunyi macam pedas, tapi this is the reality. mari kita ambil situasi yang paling simple, majlis kenduri kahwin. soalan cliche yang akan di keluarkan :

1::kawin orang mana?
2::kerja apa?
3::berapa hantaran?

bosan kan? apa nak buat?

3 nasik tambah on "Typical Malay"

una berry on November 24, 2010 at 2:54 PM said...

orang melayu mmg cmtu,
konon2 mcm ice-breaker la, nak ajak borak
tapi soalan2 tu dah xbape nak relevan pada masa kini n sometimes agak annoying
jawab secara sarcastic juga.baru best.hehe

didieadila on November 24, 2010 at 3:56 PM said...

songkongggggg.....suka sgt nk korek hntrn brapa...nk tmbh nsik sket ; degree kan..hantaran msti tgi kan..menyamsss!

fatin sulaiman on November 25, 2010 at 8:11 AM said...

@husna::yups.. dah bohsan pegi umah kenduri.. suka bnding2.. ahai.. BOHSAN!

@didi::based on experience ek? huhu.. ni yg buat ak xkawen2 lg ni.. wawawa

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez