diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Tuesday, February 19, 2008

huh...gambate.....~~~~

contengan fatin sulaiman at 2:47 AM






aku tgh prepare utk tutorial sok...tgh bwat kajian kes sket2.sgt boring... rum8 aku tgh bsiap sdia nak tdo dah n aku still dpn lap top..huhu...wat can i do....


bout 2morrow nyer project, ape nak bwat sok huh..?? klas direct kot... 8-9, 9-10, 2-4,4-6...huhu... berlari la aku dr atma ke fakulti sok...major lak tu... xattend memg carik sakit...muahaha... hidup kat kampus ni kadg2 sgt la pnat smpai x bleh nak bernafas pown but somehow, kalau kita pandai nak manipulate penat tu , kita bleh enjoy...baygkan korg keje nanti, dapat lagik ka hang out ngn kawan2 sampai 3 4 pagi...???? huhu...tanak aku baygkan idop keje nnti...nak enjoy dulu....
wat r u guys doing now huh...??? tdo..??? ym..??? study..?? assignment..?? yg aku pasti, mayb ramai kawan2 aku dari sains politik tgh berhempas pulas study utk paper major korg sok kan...??? bertabah lah... n U, aku tau ko misti bleh jawab nyer...aku tau ko tau sape "U" tu kan....
even kitorg tadak mid term, kitorg ader assignment, presentation ngan debate..so, jadik la fair n square...wat to do...??? hahahaha... here are some songs 4 u guys.... n one more thing, thanx to my sifu, mr.jingga 4 teaching me how to turn this blog into reality....this one for u....












0 nasik tambah on "huh...gambate.....~~~~"

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez