diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Friday, March 28, 2008

engkau...

contengan fatin sulaiman at 10:13 AM
aku tau ko x pnah bace blog aku, so, rase cam free je nak ckp pasal ko..thanx 2 ayumi, cuz ilhamkan aku nak create dis post...

engkau..
smlm kita kuar mkn ramai2,
kalau ko pasan,aku tgk ko...
tp by the time ko tgk balik, aku bwat2 tgk wan...
sbb aku xbleh tgk mate ko..

enkau..
smlm aku namapk ko g 7-11 ngan dd
kalau ko pasan,aku tgk...
tp aku tau,ko xkesah pown...
sbb tu aku x tanya dd aper yg korg borak..

engkau..
smlm aku wish ko gud luck utk interbiu,
kalau ko tau,nak je aku call ko ckp snirik,
tp aku tau, ko x perlu pown sumer tu..
sbb tu aku x call..

engkau..
smlm dlm klas,didie suruh aku dudk sbelah ko,
kalau ko nampak, aku tarik muke
tp dlm ati nieh,rase ragu2
sbb aku tau ko bukan nak sembg sgt ngan aku,ko nak sembg ngn dd

engkau..
smlm sblum tdo,aku dah decide
aku mungkin xkan bwat benda bodoh dah utk ko
sbb aku tau,ko xpernah nampak,
dan,
xkan hargai smpai aku mati...
yg tu aku pecaya...
thanx sbb bagi harapn palsu kat aku...
aku hargai...salam.... gambateme

4 nasik tambah on "engkau..."

YayaRahim on March 28, 2008 at 3:19 PM said...

babe
nape depress sgt ni
story ar

fatin_ryie on March 29, 2008 at 2:05 AM said...

cam sial jer sis...kalau banyak pkir jadik camnie arr...

Suri Kezia on April 1, 2008 at 12:29 PM said...

suri :
huhuhu
ur such
so sweet~~~~

fatin_ryie on April 1, 2008 at 7:04 PM said...

erm...
kalau dah sakit ati n frust, dis is wat happen..hehe

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez