diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Thursday, March 6, 2008

contengan fatin sulaiman at 1:33 AM

hi guys...wasssuuuppp...???2nite,b4 i sleep, nak gak tulis something in dis blog...aku nak tulis pasal kisah kawan bek aku yg giler baik ngan aku nieh... let me introduce them as A n B...A ni lebih tua dr kitorg but actually dia berperangai lagik ke budak-budakan..huhu...while B ni plak memg feveret ak arr...aku sgt sayg dengan dia n i the smile in his face is more than everything...

the story begin like dis k...A n B sgt la rapat, mcm belangkas... B banyak bantu A msuk join aktiviti until owank kenal A but B actually x tau yg A bukannya suka pown sumer keje tu...dia lebih suka kehidupan yg bebas tanpa perlu pkir banyak masalah selain masalah diri sendiri...obviously, kalau korang kenal B ni, dia sgt sayg pd A, sampai dah anggap macam adik beradik...


one day, A mcm dah fed up ngan idop yg dia alami skarang a.k.a idop yg busy ngan benda yg dua x enjoy...dia nak tuka haluan idop but bila dia tuka hauan idop, maksudnya dia juga nak stay away dr B...penat dia pkir cara nak cakap bebaik ngan B but stil menemui jalan buntu...sekarang nieh A tersepit antara rasa semangat setia kawan n hidup dia senirik..samada, nak ikut jalan yg ditunjuk B @ ikut haluan dia senirik mcm sebelum nieh....

dah banyak kali A pkir sebelum nieh but dia x sampai ati nak tinggal B...dia sangat sayg B...kalau dia plih B, dia mcm nak korban kan idop dia kat UKM nieh cuz dia xbrapa suka jalan tu but if dia nak capai cita2 n cara idop dia snirik, dia akan mengecewakan B yg sgt mengharap A sentiasa di sisi2 utk kasik sokongan...aku yg jdik observer ni pon mcm buntu...mcm na nieh...??? kita akan tersepit diantara 2 dinding kukuh yg sgt menyakitkkan bile di himpit...ala2 diluah mati mak di telan mati anak...then how now...??/ aku pown tgh tggu keputusan oleh A... n aku akan sokong 100% ngan pa yg bakal dia kata cuz he's old enough to make his own decision...


3 nasik tambah on " "

ctm-cakon on March 10, 2008 at 5:18 PM said...

~~dah selesai ke ni rude?

~~itu la khidupn, xlari dr masalah walu kite lari b'batu2...

affanazami on March 11, 2008 at 1:10 AM said...

A=ayam
B=budak busuk

Kan? hahak

fatin_ryie on March 13, 2008 at 6:20 PM said...

bijak nye addanazami...ctm-cakom: tu kehidupan...susah betul kan...its a matter of how u manipulate it

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez