diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Sunday, April 6, 2008

bila dia sudah berubah

contengan fatin sulaiman at 10:48 PM



dia dah berubah..satu perubahan yg aku dah jgka dari dulu...aku dah siap sedai utk perubahan ni tp tidak abg...abg x sgka dia akn berubah...aku lupa utk ingtkan abg...abg xsedia utk perubahan ni....mungkin baru jelas sekarg yg abg juga perlukan dia...they depend on each other..tp dia dah mula belajar utk hidup sendiri,hidup dengan jln yg dia plih ni...jalan ni,bermaksud akn wjud satu social gap yg aku x pasti dia prasan ke x...social gap ni letak dia di atas dan kami semua d bawah..terutamanya aku ngan abg...insan yg mcm xwjud dalam kmpus ni...kami xde nama,kami xde status,kami xde tempat,kami hmpir xwjud..tp at least kami adalah kami,xperlu berubah,xperlu terikat,xperlu sibuk,xperlu ader social gap.....itu lah kami..


perubahan membawa kami kepada satu keadaan d mana kami jarg ade interaksi..hanya d kelas dan akan berakhir just after the class end...sadis kan..??? org yg akan rasa sgt impact tu, abg.. sbb dia sgt rapat dengan dia.... from wat i can see now, dia dah terlalu obses dengan kerja..yes aku tau dia banyak keja but dat is not the excuse to neglect others...antara komitmen, kepentingan,tanggungjawab,sayang....entah yang mana dia pilih.....the choice is in ur hand...


adakah keadaan ini akan merubah hubungan kami..???i really hope its not going to be wat i m thinking rite now...hahahaha... kami berempat...skunk tggal bertiga...adakah akan tggal berdua jer pasni..?? or,maybe at last kami akan separate ikut jalan sendiri sorang2....???


3 nasik tambah on "bila dia sudah berubah"

affanazami on April 7, 2008 at 1:23 AM said...

get ready for any change. smtymes u just need it.

Suri Kezia on April 7, 2008 at 8:37 AM said...

suri :
jika itu jalan yang dia pilih,
xpe lah......
kita xleh wat apa...
dan Fatin,
jika kamu x suka jalan yang dia pilih,
harapnya kamu xberjalan atas jalan yang sama dia menapak sekarang...
K?
jalan itu yang melukakan
dirimu dan pasti
kamu x mau lalui jalan
yang sama kan?
"tragedi (maaf!) atas kita x patut orang lain rasa"- eleane seasons
*Grand* 1996

mungkin ada sebab mengapa dia berubah,
mungkin la kan?

hmmm....
hanya Dia
dan dia mengetahui...

ryurisora on April 9, 2008 at 10:54 AM said...

"friends come n go
but true friend stay"
aku sangat setuju
kau dah jadi semakin tabah
tahniah!
akupun dah add link kau
nicevideo fatin
u look so....cute
hehe
gambatte kudasai!!!!

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez