diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Thursday, May 1, 2008

HAPPY BIRTHDAY TO ME...yyeeeaahhh...i m 20!!!!

contengan fatin sulaiman at 5:00 AM


hmm....happy birthday to me..happy birthday to me...happy birthday to ayi@fatin...happy birthday to me...yyyeeeeyyyy....!!! saya dah besar,anda bila lagik..??wawawa...ari nieh ari buruh a.k.a birthday aku...thank God kerajaan M'sia kasik cuti kan...di smping bleh rehat,u guys snang llaarrr nak celebrate my bufday.. hahahaha...oleh sbb penat gler stadi,aku tdo awal td..tp by the time pukul 12 tepat, mesej banyak giler masuk hp... huhu...mula2 agak annoying gak arr,sbb tengah tido kan.. tp lama2, ok jer abb aku tau,ramai yg ingt bufday aku..hehehe...

n pada masa yg sama,emy n kengkawan yg laen bwat surprise...diorg ader beli kek... hepi sgt...tp.....my wish was not granted by Him.....aku gagal gather balik family aku...abah nyer,adik n abg xde..yes, diorg wish,tp....aku harap sgt dapat celebrate dengan diorang... maybe doa aku nieh x dimakbul sbb aku x cukup baik tahun nieh.tp xpe, aku percaya Tuhan xkan hampakan aku...aku akan dapat jugak celebrate ngn family aku nnt...aku pecaya..it's just a matter of time...

to emy,faizah,wawa,ilah n kak liza...thanx so much 4 the cake....nyaris2 nak kena baling ngn kek td kan...??haha...to those yg wished me, thanx so much...rasa sgt di hargai... to God, aku sangat bersyukur kerana Engkau masih izinkan aku menerima rahmat Mu di muka bumi ini...to ayah, Fatin janji akan jadi lebih solehah as u wished k...InsyaAllah...thanx again guys

2 nasik tambah on "HAPPY BIRTHDAY TO ME...yyeeeaahhh...i m 20!!!!"

Suri Kezia on May 1, 2008 at 7:40 PM said...

suri :
happy bday to you!
happy bday to you!
happy bday for yu baby,
all the maiden wish u happy
the berrymore wish u gladly,
the Endonydemien hope u feel free,
while all d mountain sing u bday loudly,
baby, i don;t have ur present yet,
but i promise u will hav dat,
for now,
i will pray for you sake,
i will pray for your safe
i will pray for your "cake"
wawawawawa
happy bday Fatin!

ryurisora on May 2, 2008 at 8:25 PM said...

happy birthday fatin
semoga panjang umur
murah rezeki
sentiasa tabah dalam hidup
and wish for ur happiness in life
always...
aku xder hadiah la fatin...
sory...hekhekhek..
lg satu..kiter same taurus r...
huyoo...ehek

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez