diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Thursday, November 27, 2008

SUTUN 1 & 2

contengan fatin sulaiman at 7:15 AM

salam maya... entah kenapa buka je mata pagi ni aku terus terungat cerita Sutun.. so, nak gak try uplode cerita ini. depends kepada para pelawat maya fatin untuk "interprate" cerita ni dari sudut yg positif atau negatif. bukan berniat nak mengaibkan atau menyokong, tapi hanya sebagai sebuah selingan dalam hidup. layannnzzz..

(ni link utk sutun 1 dan 2, boleh pakai mana-mana link. depends kepada jenis connection yg anda pakai. sesetangah free connection dah block site ni. so, GOOD LUCK!!)

SUTUN 1
-Link 1 (password-eversite.org.my)
-Link 2

SUTUN 2
-Link 1

2 nasik tambah on "SUTUN 1 & 2"

Anonymous said...

Boleh updated x link baru untuk sutun 2?

Ara-Narashi on February 20, 2014 at 5:22 PM said...

Hello...bolh buka link yg baru tak untuk SUTUN2???
Dah lama cari ni movie lol

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez