diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Saturday, November 14, 2009

pak cik kato jangan~

contengan fatin sulaiman at 10:08 PM

hai. 나의 이름은 Fatin Zahura Sulaiman 이고 나는 말레이지아에서 온다
(hai..my name is Fatin Zahura Sulaiman and i am from Malaysia)

aite readers!
ayat kat atas tu aku amik kat google translate..ahaks... pektis make perfect! kuikui...

btw, memandangkan cuti semester dah start (i dun spend my cuti wit familito), aku hanya bertapa di K13C 101 KESEORANGAN. ntah kenapa rum8 aku x check in lagi or maybe dia memang tanak masuk kot. watever!

so, wat am i doing here? (kan dah kata td, bertapa) actually, ak tengah perfectkan thesis aku untuk bab 1. yg smpai skarang stil x siap2.. nak kasik perfect memang makan masa, dah siap nanti, ok la kot bab2 yg laen.

btw, dats not wat i m writing dis. just nk kongsi betapa aku resah gelisah pasal trip to korea dia 29th. bak kata Didi, ak nak pegi pre-honeymoon ngn kasih. adoyai~ kasih x pegi la weih.. sangat runsing. nak tau kenapa?! cekidaut!!

1:: 700 won adalah harga 1 tin air (700won=RM 2.04)

2:: tarikh ak nk pegi tu tgh musim winter. which mean SALJI!! memang la best, suhu plg tggi pon -3 darjah celcius. tp aku asia sejati. can i get use to it?!

3:: mggu lepas 1 kapal dr korea utara kena bom ngn kroea slatan. skarang in the state of tension. SELAMAT KE?

4::bnyk lg sbab yg berjaya mendownkan smangat aku...bannyak...

anyone?! tenangkan aku... rasa mcm tanak pegi lak..


(dia kata "korang jangan berani datang sini!!")

notakaki:up up and away!!
xde mood sangat nk update~! missing the families~~

18 nasik tambah on "pak cik kato jangan~"

Atiqah on November 15, 2009 at 12:10 AM said...

wah bestnye g korea..jealous sih..
by the way..jgn rsau sgt..bce doa byk2
insyaAllah x de ape2...

fatin sulaiman on November 15, 2009 at 12:33 PM said...

@tiqah::
huhu...ape yg nk d jeles kan... u'll get urs very so0n insyaAllah..huhu... btw, thanx! dat will do~

Mimie.Candy Cane on November 15, 2009 at 1:48 PM said...

hahahaha...last pic buat akak tergelak la fatin oii..pandai je ko ni.hehe..tak payah runsing..insya allah takde ape2 kt sane k.biler lagi nak rasa mood sonata musim salju kan...

thanx follow akak..nice blog .

fatin sulaiman on November 15, 2009 at 1:54 PM said...

@kak mimie::
1stly, thanx sbb sudi gak datang cni..bkn ader ape sgt pun... tgk la mcm ne nnt...ahaks... smpai la fatin ke korea insyaAllah

rem.munir on November 15, 2009 at 4:23 PM said...

wah g korea seyh!!! my faveret place!!! hehehe rem pon tgh simpan wit chinese new year nie nk g taiwan. =D

rem.munir on November 15, 2009 at 4:26 PM said...

baek g le, its xciting place. lagik2 pulau jeju. korea selatan lgik selamat dr korea utara. bile lgik nk bpeluang sprti itu kn?

fatin sulaiman on November 15, 2009 at 5:25 PM said...

@rem.munir::
thanx! mnaikkan smangat nieh.. ahaks... will do! thanx skali lg!

sirap oren on November 15, 2009 at 8:21 PM said...

salam....tahniah sebab dapat pergi korea...salah satu tempat yang kita nak pergi jugak. buat fatin kalau still rasa gelisah pasal trip tu apa kata sembahyang istikharah. mana tau dapat petunjuk mintak2 dielakkan daripada yang tak baik. apa-apa pun saya doakan keselamatan fatin kalau jadi pergi sana. selamat berseronok

fatin sulaiman on November 15, 2009 at 8:27 PM said...

@sirap oren::

1st of all, sirap oren? wow! one of my favourite drinks....

btw, trip ni bln ape sgt pun... just a simple study tour where students dr UKM akan perform culture kita ja.. hopefully everything will b orait!

thanx 4 coming!

::NaS:: on November 15, 2009 at 11:54 PM said...

uihhh gambatte la kat sana.

suhu time winter korea boleh mencecah -20 degree.kat tmpat aku ni paling rendah -3 degree pon tangan dah beku.hehe aku bukan nak down kan ko,tp bawak baju tebal byk2 ok.bawak losyen badan n lipbalm gak,nnt kulit badan n bibir sakit sbb sejuk sgt.

korea selatan i'Allah selamat,xde ape pun.

bile lagi nak rase pegi sana.korea sumpah pat ploh kali sangat2 best.pegi sana mesti makan oden ngan rappuki,sedap gila kott..

enjoy ur trip~~~

mamai on November 16, 2009 at 9:17 AM said...

tiket dah beli tak kalau dah beli bagi pakcik boleh pakcik tolong gantikan

fatin sulaiman on November 16, 2009 at 1:03 PM said...

@nas::haaa...sbb ni la ak carik ko kt ym tu..nk tanyer ape yg nk kna stand by..huhu...nnt ym ak k.. ak tgguu..hehe...

@mamai::adoyai~ tket sumer dah book..tggu nk pegi je... susah2 je kan nk amik tket tu.. hahaha

kimisai on November 16, 2009 at 1:58 PM said...

nak g mane??
nak ikut..!!1

kimisai on November 16, 2009 at 1:59 PM said...

nak g mane??
nak ikut..!!1

ezam on November 16, 2009 at 2:26 PM said...

wahhhhhh mahu ke korea ye.....bley ar feel2 winter sonata nanti....

jalan leklok kay...




*thanks singgah my blog*

fatin sulaiman on November 16, 2009 at 8:19 PM said...

@kimisai::
kalau la semudah tu.... fatin dah bawak suma follower fatin g bcuti tau..huhu

@ezam::
yups..korea...hmm....insyaAllah... kalo bleh bawak balik m'sia, memg akan sampai nyer winter sonata tu.. hahaha...

Ieda the Rainbow Princess on November 17, 2009 at 3:47 AM said...

Winter Sonataaa!Dun worry,Fatin..Just,b'do'a pd Allah agar Fatin slmt pergi & slmt pulang,key.. :)

fatin sulaiman on November 17, 2009 at 10:15 AM said...

@ieda the rainbow princess::
insyaAllah..thanx ieda!

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez