diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Friday, July 2, 2010

cerita kedai kopi!

contengan fatin sulaiman at 12:27 PM
salam.. hai bloggers semua. dengan ini, telah secara rasminya cik fatin akan bergraduasi pada 8 Ogos 2010 ni dalam sidang ke-4 jam 1.30 petang.sangat happy sampai dah ada special bajet untuk beli baju baru khas untuk konvo. hehehe.. jangan marah~ lalala.. walaupun orang tak kan nampak pun baju yan g cik fatin pakai, tapi tak kisah la. cik fatin nak ada dalam keadaan yang terbaik hari tu. tak pe la kan.. baju tu boleh carry forward buat baju raya kan..?? hehe.. so, wish me luck nanti k? harap-harap kaki tak tersadung atas pentas nanti. cukup la gambar konvo dah huduh...

2 nasik tambah on "cerita kedai kopi!"

izansalleh® on July 2, 2010 at 2:37 PM said...

tahniah!

Atiqah on July 3, 2010 at 7:32 PM said...

congrats..kte sama sidang so leh la jmp nnt..tiqah pun dh tempah bju khas..hehe..yg pntg kte harus nmpk bergaya utk meraikan hr kejayaan kte dpt segulung ijazah..biarlah pe org kata..kegembiraan tu utk kte dan keluarga kte je..x sbrnye

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez