diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Tuesday, October 19, 2010

Permata Hati Kami

contengan fatin sulaiman at 8:02 AM
salam.. hai bloggers and dear readers..

just nak kongsi satu berita yang sangat gembira yang fatin terima semalam. finally, dalam generasi ke tiga Cikgu Sulaiman Bin Jusoh dan Puan Faridah Binti Hussain, kami dapat baby perempuan yang sangat sihat. Kak Long dah selamat melahirkan baby perempuan semalam (18 Okt. 2010) di Hospital Sungai Petani, Kedah. Fatin tak sempat balik, mungkin weekend ni kot fatin cuba balik untuk tengok my beautiful daughter ni. dah 7 tahun usia perkahwinan dua anak ayah dan emak (kak long dan abang chaq), dah empat anak fatin ada tetapi semuanya hero-hero. do, kali ni, kedatangan seorang perempuan memang sangat di tunggu.

nanti kalau fatin dah balik, fatin akan amik gambar si cantik manis ni dan letak dalam blog ni ya. nanti nak tanya diorang apa nama si cantik manis ni. semalam fatin memang sangat happy dengan berita ni. dah terbayang nak belikan dia cute dresses dan pakaikan dia accecories yang super fabulous! ahaks! mesti la dia tak boleh pakai baju-baju abang dia kan. hehehe... just wait n see my beautiful daughter in the house!

2 nasik tambah on "Permata Hati Kami"

Atiqah on October 19, 2010 at 9:16 AM said...

wow congrats fatin...bestnye

fatin sulaiman on October 19, 2010 at 11:01 AM said...

salam... atiqah.. memang best.. huhu... tak boleh nak describe.. smlm pun fatin tak boleh nk tdo sbb over excited! haha

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez