diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Tuesday, November 30, 2010

TERBAEK DARI LADANG!!

contengan fatin sulaiman at 3:35 PM

(boleh click pada header ni jugak kalau nak terus ke blog De'Wanie)

Salam.. hai readers and dear bloggers.. di sini fatin nak tolong promote blogshop kawan fatin masa belajar dulu daripada UiTM sampai la ke UKM. cuma course ja tak sama, tapi yang pasti, bila kami bejumpa, bahasa ibunda menjadi pilihan hati.. hehe.. dia orang Penang, Fatin lak orang kedah.

semua orang sekarang sangat busy dengan kerja dan study kan? balik kerja / kelas mesti penat sampai kaki tak sanggup nak keluar shopping dah kan? weekend lak nak spend untuk diri sendiri, nak manjakan diri sendiri, berehat, kemas rumah. sampai tak ada masa nak keluar shopping kan? lagi pun, tak kan tak mau letakkan diri anda semua seiring dengan zaman teknologi canggih ni kan? so, patut la sekarang ni musim online shopping je. mudah, save masa, lebih banyak pilihan, etc. etc. so, ni ada satu blogshop yang memang memuaskan hati. fatin sendiri dah rembat 2 tudung express dan dengan bangganya menjadi 1st customer. hehe.. bangga sekejap.
ok2.. enough say, let the pictures do the talking. cantik-cantik dan murah~ lalala...
Amacam? cantik tak? kalau ada rasa nak tengok selanjutnya, boleh la melawat dulu blog dia di sini :: De ' Wanie Scarf and Shawls

4 nasik tambah on "TERBAEK DARI LADANG!!"

una berry on November 30, 2010 at 5:14 PM said...

orangnya sangat cantikkkkk!!!!
eh, shawl beliau pun cantik
hehe

De'wanie Scarf n Shawls on November 30, 2010 at 5:57 PM said...

ayiee syg,tenkiu so muchh..hehe
cik una berry,jemput2 dtg blog sy..hehe;p

fatin sulaiman on December 1, 2010 at 7:51 AM said...

@husna:: misti la balance.. hehe...

@wani:: bereh2! no problem~

amin on December 4, 2010 at 2:23 AM said...

1st time masuk blog ni...

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez