diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Thursday, January 6, 2011

What I Want Right Now?!

contengan fatin sulaiman at 9:01 AM
salam.... musim 2011 ni banyak sangat target yg fatin kena capai. lets check them out!
1. Beli perfume idaman. (Paco Rabanne-Black XS)(cinta pandang pertama suatu masa dahulu)

2. Ambil Driving Licence


(Gambar hanya sekadar hiasan-credit to arlinanur.blogspot.com)


3. Beli Seekor Kelisa


(Gambatte! InsyaAllah hujung tahun ni tak pun pertengahan tahun ni. amin)


4. Mula Menjadi Wanita Bekerjaya.

(Sandra Bullock really insipred me through 'The Proposal'. entah kenapa jadi sangat berminat dengan her way of life dalam cerita ni. tapi boleh ke this kind of attitude wujud kat office aku di Serdang? wawawa... PMSB boleh!! Fatin pun boleh)

*****banyak lagi benda nak buat. tapi nak list semua pun takut tak terjawab semua tuntutan nanti. so, wait and see.. till then. au revoir!

salam




4 nasik tambah on "What I Want Right Now?!"

msuhaimi2007 on January 6, 2011 at 9:32 AM said...

Good luck for da license...

errr... kenapa kelisa...?

fatin sulaiman on January 6, 2011 at 11:35 AM said...

@Suhaimi::kelisa je dulu... muat la nak naek sorang, paling x pun bawak mak ayah.... compact + girlish... ssuai la kot ngn perempuan.. huhu

jingjing on January 7, 2011 at 3:57 PM said...

beli la myvi~ hehe

fatin sulaiman on January 8, 2011 at 9:27 AM said...

jing-jing::i baru ingt nk beli kelisa 2nd hand je.. huhu... myvi nnt i mintak hantaran dr bakal. hubby.. hehehe

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez