diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Tuesday, February 1, 2011

eperolehan!

contengan fatin sulaiman at 4:17 PM

salam... hai readers and dear bloggers... this past few days sangat la sibuk. sibuk sampai this week fatin terpaksa kerja 7 days a week and my weekend mati macam tu saja because i have to work for 12 hours (including break..hihi).. cari duet mmaaaa... haha...


currently, we are chasing over tenders. biasa la, kerja dalam company yang bertaraf contractors sangat fun sebab challenging. tiap-tiap hari, web site yang menjadi kegemaran fatin adalah eperolehan. kenapa? sebab melambak tenders dan sebutharga kerajaan dipaparkan. tukang cari tender macam fatin ni memang suka sangat la kan web macam ni.


banyak yang dah dihantar, ada yang dapat tak lupa juga yang kandas. tapi biasa la semua tu, apa yang penting kita cuba. hmm.. rasanya cukup lah setakat ni untuk saat ni, fatin dah separuh nanar dah mata ni cari tender. sangat penat, teruk and yet, FUN! till then. got to go! salam

0 nasik tambah on "eperolehan!"

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez