diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Tuesday, March 11, 2008

semua pihak

contengan fatin sulaiman at 12:41 AM
aku dah tgk suasana politik dah dekat 3 ari masuk ari nieh.lepas jer PRU12.. macam2 spekulasi timbul..pasal pengundi antu kat terengganu, pasal azizah, hafizah,anwar...pasal mahathir yg dah nyanyuk, pasal presiden gerakan yang nak undur diri n pasal pak lah yg seolah-olah xpaham isyarat rakyat....ni pa yg aku nampak laa...rakyat macam nak PM baru jer...btul x..??correct me if i m wrong..tp hanya pandangan aku dr aku nyer observation je la... n one more thing, aku da gak baca banyak newspaper, tp on9 jer arr(save budget) pasal PRU12....sebelah pihak kate camnie, yg sebelah lagik kata camni...yg mana satu betul...????tensi aku kalau camnieh....kalau betul, cakap betul. kalau salah, cakap slah...snang cite 4 student yg banyak buat assumptions based on books n articles yg aku baca...even aku jarg buat obserbvationp tp aku harap sumer ni xla lari jauh sgt kot...hmm...actually kali nieh aku xbanyak bahan sgt nak ltak.. stakat nio je kot dulu.. salam..

2 nasik tambah on "semua pihak"

affanazami on March 11, 2008 at 1:12 AM said...

tis is y i hate to talk on politics. bafan pun mcm keliru gak la. I dunno which part is ryte, which part is wrong.. clueless. we'll c from here la.

fatin_ryie on March 11, 2008 at 6:38 PM said...

yyyeeezzzaaaa zui zui.....macam2 kan...so, we, as analisers, lepak sudey...

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez