diorg ni yg TERBAEK!! anda? bila lagi?

Friday, May 1, 2009

SLAMAT MENYAMBUT HARI BURUH!!!

contengan fatin sulaiman at 10:20 AM
salam blogging...

hari buruh menjelme lagi...n stiap tahun, setiap kali hari buruh, diri aku turut akan di upgrade. tu yg paling best..hehe...n kt bawah ni some of the upgrades yg ak dah rasa dr slm...
1::boleh bangun selewat yg mungkin (tp skarang 10.23am waktu m'sia..adeh~~)
2::dah boleh cakap pasal blue(mcm slama ni ak tak pnah ckp..pas ni maybe lbih rancak..isk!)
3::boleh ponteng kelas slalu(hipokrit!!)
4::boleh keje dah (ak memg tgh keje pon)
5::boleh kuar malam2 tanpa fikir keselamatan diri (bongok!!!)
6::ak dpt hirup udara oksigen perisa strawberi(sgt best ye adik2)
7::kulit ak dah btambah putih.(fair n lovely akan kaya hasil duit ak mulai skarang)
8::assignments ak dah boleh anta dalam 3-4 pages saja (sila jeles)
9::rambut ak akan mengerinting dari hari ke sehari (kerintng cantek ye!!)
10::ak punya ehem2 akan stop membesar.(sucks!!! kenapa ak masukkan ni?!)

dan banyak lg...korang tgk la perubahan pada dri ak dr semasa ke semasa dlm penerimaan diri ini sebagai hamba Allah yg dah cukup 21 tahun hidup kt atas muka bumi yg indah ini.

kt bawah ni ak nk kasik some credits to cinta2 hati yg SMS ak wish slamat ari buruh!!

@mak
selamat hari jadi anak ku (gaya:penuh kasih sayg)

@yaya
Happy bufday cayunk! (gaya:penuh mutu dan keunggulan)

@didi n r0ni
Ayi, hepy bday, m0ge pjg umO x murah rzki, gd luck in future undrtaking, from me n r0ni (gaya:pesona elegance)

@anon
Fatin,hepi bufday! :_D (gaya:sweeet!!)

@aunty anna
happy birthday my dear. U just turned 21 yeah! (gaya:klasik dan kontemporari)

@wani
Ayie...hepy besday 2 u..luv u..:_) (gaya:cubaan menjadi lesbi yg sgt gagal..ahaks..memain je wani ek)

@ayah
HAPPY BIRTHDAY (gaya:garang tu tetap ada)

@anon
Slmt Hri Lahir yg ke21 Tin. Smga sntiasa brda dlm ktkwaan,dpnjgkn umur dn dprmudhkn sgala urusn. Amin..kngn dn drimu xprnh lupt wlwpn ksbukn sntiasa myelubngi (gaya: anda di minta tampil ye...sy x sure sape kamu..gaya kamu adalah....kenangan pahit menyelubungi jiwa..huhu)

@husna
epy bday (gaya:simple)

tu je SMS birthday yg ak dpt thn ni. makin lama makin kurg but its ok...smlm ak dah kerahkan 3 org manusia ni tmankan ak jln2 so dat ak tak la rasa boring time umo ak 21 nieh. mereka yg ak paksa itu adalah FAIZI, MUIZ n KALUT..thanx guys..huhu...walopun ak paksa korg jadik tourist guide utk org Ukraine tu, kena halau ngn pak polisi, kena usha ngn anjing, silap jalan sume tu...thanx sgt....kuikui...anyway..padan muka korg...haha....

utk pengetahun semua, birthday thn ni ak celebrate kt dpn Wisma Putra..haha....sbb nk tnjuk jalan kt kalut, mcm na nk g wisma putra so dat nnt dia bwat LI x la kena bngn pkul5 pagi smata-mata nk carik jln..huhu

6 nasik tambah on "SLAMAT MENYAMBUT HARI BURUH!!!"

didieadila on May 1, 2009 at 5:20 PM said...

ok fine..
aku salah taep!!!
no offence k..
PJG UMO N MURAH RZKI..
bkn..
PJG UMO X MURAH RZKI..
-.-"

fatin sulaiman on May 1, 2009 at 5:33 PM said...

@didieadila

haha.....xpa2..typing error yg dpt d ampunkan..ahaks!!

btw..thanx!

Anonymous said...

wehhhh............. hapy betday











http://sarfa.blogspot.com

aAmiRr on May 3, 2009 at 8:01 PM said...

beb.......................
happy besday! sowik late.
hehe

fatin sulaiman on May 4, 2009 at 5:53 PM said...

@aAmiRr
ahaks...
lupe ek...nevermind.. huhu

joegrimjow on May 6, 2009 at 2:52 AM said...

sekarg ni buruh da kerja balik

 

dunia maya fatin Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez